Over DOKO

Sport en spel worden tegenwoordig steeds belangrijker. Tafeltennis is één van de meest geliefde recreatiesporten. Wie heeft er immers niet eens een balletje geslagen, op de camping, in de garage of in het buurthuis, zelfs tussen de middag op het werk? Wilt u nog meer tafeltennissen? Tafeltennissen is leuker bij een vereniging en die mogelijkheid wordt u geboden bij onze vereniging.

Vaak denken de mensen dat je goed moet kunnen tafeltennissen om lid te kunnen worden van een vereniging. Dit is absoluut niet waar! Mensen die gewoon voor de gezelligheid een balletje willen slaan, zijn juist van harte welkom bij DOKO.

Ook is het niet waar dat tafeltennis een sport is voor jonge mensen. Het is een sport voor alle leeftijden. Ons oudste lid is 75 jaar en ons jongste lid is 7 jaar. Reeds vanaf 6 jaar kunnen de kinderen lid worden.
Gezelligheid speelt uiteraard een grote rol, ook bij onze vereniging. Hiervoor kunt u terecht in ons Dokodrome waar men onder het genot van een kopje koffie of een drankje kan napraten over de wedstrijd en na afloop daarvan ook nog over andere zaken.

Tevens worden er neven-activiteiten georganiseerd zoals clubtoernooien e.d. En één keer per jaar organiseren wij een jeugduitje en een seniorenavond. Dit zorgt ervoor dat het onderling contact met de overige leden erg goed is.

Op een gegeven moment kan het zijn dat een recreatie-speler meer wil dan alleen zijn “balletje slaan”, dit kan bij DOKO. Er wordt op woensdagavond een training georganiseerd onder deskundige leiding zowel voor de jeugd als voor de senioren.

Competitie spelen kan ook! In een team van minstens drie personen onder de vlag van de Nederlandse tafeltennisbond. Je kunt starten in de zesde klasse (recreanten-klasse) of de pupillen/welpen bij de jeugd. Hiernaast bestaat ook de mogelijkheid deel te nemen aan toernoooien.

DOKO organiseert ook een aantal toernooien zoals ondermeer het “scholieren-toernooi” voor de lagere-school-jeugd en voor de senioren o.a. het Open Zijper Kampioenschap. Tevens vindt ieder jaar het clubkampioenschap plaats

U ziet dat u zich bij DOKO niet hoeft te vervelen. Onze vereniging biedt “voor elk wat wils”.

Wilt u meer informatie dan kunt u zich wenden tot een van de bestuursleden of nog beter, kom gewoon een keertje langs en maak kennis met onze gezellige vereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *